Thursday, October 17, 2013

Day 4 part i - Currumbin Wildlife Sanctuary

16 March 2013

apa je budak 2 orang ni buat. baru bangun ni
breakfast my mom masak nasi goreng. yummy!
sempat rendam dalam bathtub before our outing that day

Next visit is to Currumbin Wildlife Sanctuary. Coincidentally, ada pulak deal kat Groupon for this. Thanks to my aunt for the update. We wouldn't know sebab tak check deal groupon for Australia pon :D Total dapat la discount half price camtu. Half is actually banyak jugak sebab kena kali 3 duit kita. This place memang kena jalan banyak sebab dia ala² zoo. Ada animals macam biasa je, koala, kangaroo, ostrich, crocodiles, etc. Weather is hot hot hot..


kecik² dah jumpa kangaroo
mommy dulu 25 tahun kot baru jumpa


aariq time ni baby² lagi. baru 16 bulan
kami dengan koala
comel je tidur macam ni
jatuh tergolek baru tahu
done with that, feed the kids dulu
biar they all kenyang baru tak meragam
i bawak nasi biasa satu tupperware then satu lagi tupperware ada balance nasi goreng breakfast tadi
both licin sebab we all pon lapar la

******** end of day 4 part i ********

No comments: