Wednesday, October 16, 2013

Day 3 part ii - Beachfront Markets @Surfers Paradise

15 March 2013

Later that night, we all jalan² kat Surfers Paradise sebab ada night markets. Tak silap every Wed, Fri and Sunday ada this night markets. Nothing much pon. More like DIY stuffs, painting etc. Sama je macam flea market kat sini. Ada la food but not all boleh makan and we didn't buy any food sebab dah kenyang makan before keluar. Right after we all balik, kelaparan. Makan nasi is a must, then my mom buat cucur ikan bilis and I whipped 3 packets of maggi. Food yang simple² pon boleh jadi sedap bila makan ramai².

Nak pergi sini we all still drive then park at one of the buildings there. Crowd boleh tahan ramai but bearable.

alololo mika ni

beriya² belajar dengan Tok Mi

Before balik sempat la tahpau kebab. Size sangat besar, boleh share ramai². Sebab kedai tutup cepat, so around 9 dah balik. 

******** end of day 3 ********

No comments: