Wednesday, October 16, 2013

Day 3 part i - Movie World

15 March 2013

rise and shine
tak silap pukul 7 kot

3rd day we went to Movie World. Tickers for both Sea World and Movie World dah beli online. If tak silap, amik package yang 2 sekali tu. Tapi pacakge pon, dalam AUD90 each for both parks. We didn't go to Dreamworld though sebab cukup la 2 park ni. Kesian pulak kat my parents nanti tak tau nak buat apa. It was still Summer when we went there so weather adalah panas. Macam kat sini je. As always (macam la selalu pergi), my skin mesti jadi kering if kat sini.  

Okay, not going to write up that much. Let the photos do the talking.

entrance

Hollywood Stunt Driver show
hubby and I naik ride Scooby Doo Spooky Coaster
memang spooky betul dah la gelap pastu laju semacam
while we were in there, the kids duduk dengan my parents and siblings
at Wild West Falls


pic my dad sorang tu bukan main lagi
time ni break jap makan sandwich buat dari rumah
food and all memang boleh bawak masuk
watching the Batman - Shadows of Gotham show
aariq slept all the way during the show
at Harry Potter shop
roller coaster merah tu Superman Escape which my bro, sis and hubby naik
while waiting i feed the kids lunch
there's another ride yang they all naik including my dad - Green Lantern
i tak berani la pulak nak naik any plus kena stay with the kids

us
oh this one petang tu, dah balik and at apartment :)

Banyak beli barang the kids je kat sana. Bought tshirts, umbrella and fridge magnets. Lain² tu macam boleh dapat kat sini. OK, Movie World..checked.

******** end of day 3 part i ********

No comments: