Sunday, October 20, 2013

Day 2 – Activity by the beach

Sampai hotel and guess what, bilik tak kemas lagi so kena la tunggu. Tu je la downside kat Swiss ni. Tak tau la if sebab that weekend ada something going on, so dia cam slow sikit. It’s ok, lepak kat play room lagi la.



Dapat masuk bilik, rest kejap but the kids memang tak nak tidur langsung. Tak sabar nak turun bawah. Asyik la pandang swimming pool. Weather ok la, tak panas sangat sebab baru lepas hujan. The best part kat sana budak² ni enjoy main pasir. Laut tu memang best la kan, tapi tak mandi pon. Sebab ombak dia boleh tahan kuat. Duduk tepi² je, main layang² which is so relaxing.




  mika ni penggeli orang nya. sampai betis je pasir tu
aariq tak kisah, setengah badan pon ok
 lepas mandi kelaparan la..abis roti gardenia krim tu sorang satu
 sambung mandi kat bath tub laks..air panas, sedap la kan
lepas mandi tu i sapu vicks kat badan masing² then pakai kan socks

For dinner that night, hubby sorang je keluar tahpau. Malas dah nak keluar, sebab penat. Room pon comfortable sebab we all amik extra bed for Mika and baby cot for Aariq. Katil tu besar je sebenarnya to fit us all but hubby la, tak nak the kids tidur sama..huhuh. Right at midnight my other half wished me happy birthday tapi I kan flu and all, that time I dah tidur dah, sedar pon mamai² je. Thanks B, I love you!

No comments: