Friday, September 6, 2013

world war what?

Masa movie night tuh, pilih nak tengok cerita W.o.rld War Z. Ala, yang ada Brad Pitt ooh la la tu. Tapi cerita dia cam...alahai cepat sangat. Tiba² je ada zombie, tiba² je merebak then tiba² je habis. Habis pon cam tak betul. Untuk orang yang macam I yang memang suka tengok cerita zombie ni, cam tak puas la. Brad Pitt pon tak handsome dalam movie ni. Huhuhu..tapi zombie² dia bergerak dengan laju, bukan jenis seret² kaki cam zombie biasa tu.

Brad Pitt memang nampak sangat lain la. What do you expect? Dah 50 yrs old kan? I masih teringat dia dalam cerita Meet Joe Black, Fight Club even in Mr&Mrs Smith pon dia masih lagi ooh la la. Tapi walaupon at 50 years of age, masih lagi category handsome. More about him here. Melt tengok pic last sekali. Agaknya nak bayar dia je dah mahal in this movie habis semua actor lain I tak kenal. Maybe I je la kot yang tak kenal but if hubby tak kenal pon memang something la. Usually dia expect bab² actor ni. Tahu je which actor berlakon cerita apa. Enough bout the movie and Mr Brad. If you got the chance to watch, sila la tengok.

No comments: