Sunday, September 29, 2013

weekend is here

Come weekend, I memang tak suka nak duduk rumah unless nak buat something kat rumah. Sebab although weekend, if duduk rumah masing² buat hal masing². Dengan gadget la, computer la, tv la..duduk je rumah tapi takde activity sama². Boringggggg….so baik la keluar kan boleh spend time together. Actually banyak benda nak fix kat rumah tu. Bilik Mika for example. Dari hari tu sampai la hari ni tak siap kan betul².

Pagi as usual bawak the kids to the park. Sampai pukul 7.45 pagi tapi now dah cepat terang kan..so by 8 dah start panas. Ideal time maybe 7.15 – 7.30am macam tu. Since both my kids early risers, senang la nak bangun pagi. Dah biasa dah kot sejak almost 5 tahun lepas. Done with park, drop the kids kat rumah dulu then pergi bfast ngan hubby. PH ni agak limited la tempat bfast. Pusing² area tu gaks. Tengah bfast ternampak my dad tapi dia dengan his friends. Discuss apa ntah. Sampai rumah tengok my mom and sister ada kat rumah visiting the kids..eh to be continued la..nak settle something japs

No comments: