Sunday, September 1, 2013

tiba-tiba je

Aariq Alhamdulillah, ok sangat dah. Demam pon dah kebah. Elok je dia main semua. Air pon dah ada kat rumah so by 10 we all semua balik la rumah. Bibik buat laundry, I layan the kids. Time ni hubby memang dah macam unwell sangat. Flat je. So dia pon banyak rest. Boring day sebab kena duduk rumah. Huhuh..mana la reti duduk rumah kan kalau weekend.

dah sihat kena buli pulak. mommy bosan sangat ni

Sebab sangat bosan, petang tu I ajak Mika keluar. Tak gi jauh pon, Giant je. Sempat main games kat atas tu then my mom call ajak makan kat Mr Roti Canai. Wokays, jom! Masa tengah rushing nak habiskan game basketball, jari I cedera pulak kena bola. Waahhhh..sakitnya. Tapi depan Mika I ok je. If hubby ada lama dah kot mengada². Tuh la keluar rumah tak mintak permission betul², kan dah cedera.

date mommy that evening
jarang sangat outing dua orang dengan dia. must do this often
jalan dengan dia best, sebab dah besar so dia macam faham je
tapi ada masa tantrum gaks la..oh well, kids
posing bersama roti tisu aunty Zira

Tapi dari happy² day hari ni, malam tiba² Mika muntah pulak. Dah sudah, Mika punya turn pulak. Confirm jangkit from Aariq ni. Haih..ada macam kena EL ni esok.

No comments: