Saturday, September 14, 2013

saturday noon

After breakfast, hubby nak check-out kedai cat kereta. Dia nak repaint his car sebab ganas sgt kot guna. Habis skirting and all calar² then cat kat skirting tu pon dah tertanggal. Since SIL and husband je tahu tempat tu kat mana, we all pergi together la but different cars. Tak jauh pon, dekat USJ 1. At first plan nak ke BM nak visit baby BIL tapi they all not at home so tak jadi. 

Done quoting the price and all, I pergi collect my parcel kat Poslaju, Puchong branch. Dah dekat that area, detour la jap ke IOI mall. Tak lama pon. Bawak the kids to the playland then had lunch there. Takpe, yang penting keluar rumah. Boring la if cuti tapi duduk je kat rumah.



 


No comments: