Saturday, September 14, 2013

saturday evening

Tajuk alahai..tak tau dah nak letak apa.

Bila dah petang pon rasa cam nak keluar rumah. Cam alahai, jom la keluar. Haha, memang kaki jalan betul. The kids pon duduk rumah asyik sepah², gaduh² then sikit² Ipad, jom la keluar. Mula² ingat nak makan kat Uptown but big mistake la sebab before keluar bibik dah gorengkan keropok lekor. Bila dah makan tu cam kenyang lagi nak makan. Time we all ke Uptown pon still early, around 6 camtu. Bila nak turun, Mika pulak dah tidur. Tak nak bangun langsung bila kejut. Tuh la kat rumah suruh tidur tak nak, bila naik kereta of course la akan tidur. End up tak turun pon, hubby je pergi tahpau sotong goreng, lala and chicken chop fav dia. I duduk je la dalam kereta layan Aariq. Actually pergi that area sebab nak collect my 500 pieces of photos yang I redeem that day. Tu pon still ada je photo yang belum print. I nak make a habit la, to print out photos. Asyik simpan je dalam PC/hard disk. If crash, hilang macam tu je. That night layan la movie with hubby but tengok halfway je sebab sangat la sleepy. Movie apa eh? Tak ingatttt...tapi ada Mark Wahlberg...kottt..haha. Nampak sangat mengantuk sampai tak pay attention.

aariq ni kekadang pandai gaks tengok camera
tapi mesti nak sibuk la bila orang pegang phone ke ipad ke
dia pandai dah cakap "mommy, nak phone", "mommy, nak pad (ipad)"

No comments: