Tuesday, September 3, 2013

on MC

By Tuesday, Mika dah sihat. Alhamdulillah. I masih dalam proses. Dia pon dah pergi school. Dapat MC for that day and lepak rumah je la. Hubby work from home. Tapi by petang, ok dah. Just that tak lalu nak makan. I rasa I makan biskut je kot petang tu. Wah, boleh la kurus macam ni. Petang drop kan bibik kat rumah my mom sebab my mom mintak tolong dia teman malam tu. Yang lain-lain tengah² malam baru ada dekat rumah.

teman mommy pergi clinic
semacam je muka mommy dengan bibir pucat nya


No comments: