Saturday, September 28, 2013

movie night

For movie night, we watched The H.a.n.g.over Part III. Dulu dah tengok the 1st and 2nd tapi macam ingat² lupa. The characters I ingat la lagi but jalan cerita dulu² tu cam tak ingat sangat. Dok la tanya hubby ni siapa, apa connection dia bla bla. Usually hubby memang akan layan la soalan² bonus dari wife dia ni. Cuba the other way round, sure kena suruh diam dah. I la yang malas nak entertain sebab haaa..sapa suruh tak pay attention. But hubby jarang la macam tu. Now you know siapa garang dan tak garang kat rumah tu kan? Anyways, the movie was ok la, a comedy film ditemani maggi asam laksa. Just what I need on a Friday night

No comments: