Sunday, September 22, 2013

mamak session with aariq

Sekali sekala breakfast dgn Aariq ok gaks. So far sangat behave. Makan pon laju je. Mika now dah besar sangat. Malas dia nak follow we all keluar breakfast/dinner. He prefers to stay at home with bibik dia tu. Huhuhuh..tapi kekadang tu rindu nak keluar dengan dia, we all paksa dia gaks keluar. Rindu kot nak borak². Usually Sunday morning ke mamak if hubby takde bola. Kat sini confirm I makan nasi goreng, telur mata dan nescafe tarik. If nasi goreng takde, boleh buat takde mood nak breakfast. Sanggup tak nak makan. Boleh je order yang dia gorengkan tapi I suka yang dah siap goreng tu. Photos taken kat kedai mamak, our usual place for breakfast. Takde gambar food pulak, just this cheeky boy.


baru lepas kena "cubit" kat lengan kiri tu..mamak tu geram benar kat dia

No comments: