Monday, September 16, 2013

lepak day

On Malaysia day tak pergi mana pon. Dah macam takde idea nak pergi mana dah. Patut ke BM tapi again, nobody is at home so yeah, tak jadi la. Petang je baru keluar nak buat light marketing then try la ke Giant baru kat USJ. I have to admit Giant tu is way better than the one in PH. Lagi modern, besar, choice pon banyak siap ada trolley for kids lagi. Cuma kat situ congested sikit la. Ni pon sebab public holiday tak banyak sangat kereta. If hari kerja, haih..sure jam. Time baru sampai tu, Aariq boleh pulak buat business. Time tak bawak pampers extra time tu la dia berbusiness. Terpaksa beli pampers dulu, tukar kan baru masuk Giant. Eventhough baby room dia ala kadar je tapi ok la, at least ada baby room. Done with that, pergi tahpau char kuey teow sedap kat Carlos, USJ 9. I tak suka sangat char kuey teow sebenarnya tapi yang ni boleh terima sebab sedap! Even Aariq loves it.

budak yang marah bila stop. dia nak benda ni gerak je 
alololo..yang dalam trolley kat belakang tu..kesian nya 
close up sikit

No comments: