Sunday, September 15, 2013

ke tesco la kita

Since dah print photos, kena la beli album nak simpan all the photos kan? That Sunday around 11, hantar bibik to her sister's house then we all ke Tesco. Patut dia cuti last weekend but dia tak nak then I need her next weekend, so bagi je la dia cuti this weekend.

Ada few stuffs nak beli then nak usha la kot² ada jual album kat sana. Sampai Tesco Aariq pulak tidur. Transfer masuk stroller pon tak bangun, ngantuk sangat la tu. Crowd boleh tahan ramai but dah sampai, masuk je la. While waiting for hubby to settle the payment, Mika nak main kat playland. That time Aariq pon dah bangun. Ok jom!

 memang fav the kids ni
dulu mika baya aariq nak naik je tak nak gerak²
dia duduk je diam². time tu mmg save la duit
now tidak lagi..aariq pon tak takut langsung. lagi dia nak naik ada la.
if tak gerak, dia cakap "uittt (duit)". pandai kamu eh

No comments: