Friday, September 20, 2013

gws

We took Aariq to see the Paed yesterday sebab masa I balik from work, bibik cakap badan dia panas² sikit. Memang the night before dia dah start batuk². Alahai, jangan la demam teruk sayang. This time pergi clinic dia dah berani dah. Ikut je doctor cakap apa. Siap point kat tummy and mouth dia bila doctor baru nak check. According to the doctor, throat dia merah. Alang² dah check Aariq, check Mika sekali sebab Mika ni pon ada macam flu gaks but Mika doctor cakap not to worry much lagi pon dia tak fever. Just monitor je la. I paling takut anak demam dan batuk. Cam kesian nya lah.

So that night I told my mom sebab ingat nak hantar the kids esok to her house tapi dia cakap ada medical check-up pulak. It's ok, sebab hubby pon study leave. Ada exam in the morning then petang dia dah ada kat rumah. But early this morning, my mom call cakap takpe la, dia boleh reschedule her check-up and will come to my house masa time hubby away. Thanks Umi!! Lega sikit rasa ada orang nak monitor. Alhamdulillah, fever Aariq pon dah kurang. Petang elok je dia main².

No comments: