Tuesday, September 17, 2013

goodnight aariq

Aariq ni bila nak tidur malam sure nak mommy gaks tidur kan dia. Sama la Mika dulu pon macam tu. Jarang sangat nak daddy dia. So usually at night, memang itu lah routine saya. 8pm dah golek² dalam bilik. Tengok berita then switch to Baby TV bagi dia leka dan mengantuk. Mika kadang² join la but most of the time dia tidur in his own room and hubby temankan sampai la dia tertidur. If nasib baik I bangun balik lepas Aariq dah tidur if ngantuk sangat, sampai ke pagi la tidur.

silau la flash 
mengada² ni. usually dia tidur sini dulu then baru transfer dlm baby cot
ok smile dulu before sleep. rare pic of him smiling

No comments: