Sunday, September 22, 2013

entry ntah apa² je

The same Sunday, petang tu rasa nak makan spaghetti. Konon la nak aglio oglio tapi in the end jadi spaghetti campak² je. Janji ada watak utama seperti olive oil, garlic, prawn, chilli flakes, crushed black pepper sudah la. I letak gak capsicum, brocolli and carrot. Cili kering tu saja tambah bagi sedap (sedap ke? Tak malu betul puji diri sendiri tapi hubby tambah 2 kali. Camna tu?). For the kids, before I tambah chilli flakes yang pedas² tu, I dah put aside.


Post di akhiri dengan pic Aariq yang kepenatan sebab tidur 1/2 jam je hari ni. Jam yang selebih nya main dan tak duduk diam. Baju dinosaur lagi kamu. Bought this PJ masa gi GC pastu cam regret beli satu je sebab dia macam best pakai tidur. Mika pon ada one set but his one gambar monster. Ni sure baju paling atas, capai dan terus pakai. Usually hubby and bibik la suka amik yang paling atas. If I sure cam, eh dah pakai baju ni hari tu, baju lain pulak pastu suka amik bawah². OK post dah merepek². Enough. Full stop.

muka berkerut tidur sebab flash la tu

No comments: