Sunday, September 8, 2013

dull sunday

Nothing much on a Sunday. Early morning bawak the kids for morning walk then hubby pergi main bola. Around 9.30am like that, I bawak the kids to Tok Mi's. Lepak sana till 2pm + lunch. Balik lepak je kat rumah sampai la petang. Hujan lebat petang tu so nak keluar pon tak tahu nak pergi mana. End up we all just amik bibik kat rumah my mom sebab dia buat kerja kat sana sikit then balik rumah. Boring Sunday sebab tak keluar gi mana² tapi masih best sebab dapat bergolek and spend time with the kids.

senyum memang jarang la, asyik muka nak marah je kamu ni
dapat amik pic senyum tu pon kira hebat dah
mana ada mommy kat situ la ada dia
dah la semua barang mommy pegang dia pon nak

No comments: