Friday, September 6, 2013

delicious

Selalu nampak Mr Food ni dalam blog kakak blogger ni. Memang dekat area rumah je. Tapi tak pernah nak masuk sebab cam everytime lalu, kosong je. So bila dah few times dia mention dalam blog dan recommend makan, jom la kita try. Pergi pon sebab hubby yang decide. Selalu dia asyik follow je nak makan apa. Sekali sekala decide best gaks. Masa pergi bawak Aariq, order then tengok Aariq tak boleh duduk diam dan ada chance je tak dapat makan betul², hantar balik la senang. I tunggu je kat kedai. Bila hubby datang balik tengok Mika pulak datang. Mika ok la, tak susah sangat nak handle dah besar ni. Nama food semua tak ingat. So hentam je la.

hubby punya
chicken grill bla bla 
mika with his nuggets and fries
sebenarnya order untuk aariq tapi dah dihantar balik budak tu
budak yang tummy masih belum baik sepenuhnya
asyik nak ke toilet je. nasib kat kedai behave 
of course saya punya..lamb cutlet!
i jarang makan lamb. if makan ala² Western je boleh masuk
gulai ke lauk memang tak la

Conclusion, food dia sedap! Mashed potato pon sedap. Mula² makan sopan je dengan fork and spoon tapi bila dah tinggal tulang, terus buat macam rumah sendiri. Takde orang pon time makan tu. So if interested nak try, meh la datang Putra Heights ye.

No comments: