Thursday, September 5, 2013

cedera lagi

Nah..my injured finger. Tak sure la napa the same finger jugak yang jadi mangsa. Last time masa kena jahit tu, this finger gaks. Meh tengok kat sini dan sini. Yang merah² kat kuku tu bukan kotor yer, tu sebab before that bleeding then lebam. Memang part tu sakit sangat sampai kena pakai plaster the last three days. Today je I baru berani bukak sebab dah kurang sakit. Bila part² kuku ni I ngilu sikit..takut terkopek nampak isi ke...huwaaa..tak nakkkkk..

No comments: