Saturday, September 14, 2013

butterflies

Last weekend kan long weekend, tapi weekend² pon by 7am the boys dah wide awake. Daddy ajak pergi park..ok jom la. Best pergi pagi sebab tak panas then tak ramai orang. We all pergi jauh sikit dekat seksyen 2 sebab park dia besar dan best. Untung betul rumah yang betul² depan park ni. Mika suka posing kat butterfly ni, Aariq pon ikut la. 

butterfly #1 - si muka bulat. elok je penuh  
butterfly #2 - eh butterfly ada tangan ke?

No comments: