Wednesday, September 4, 2013

berdua lebih baik


Dah ada 2 ni jangan rebut² dah. Satu tu mini je, hubby redeem points ccard dia dapat la benda alah ni, top up sikit with my points and cash. Bukan main yer korang ni..tapi ni normal la kot zaman sekarang ni. Kat mana-mana pergi ipad/tablet tu macam peneman setia budak². Of course la you as the parents know how to limit the usage. Takde la 24 jam je dengan ipad kan? I wonder anak² dia orang ni main apa pulak in 20 years time. 

No comments: