Sunday, August 18, 2013

kenduri kahwin penutup cuti sekolah

Sunday morning drop kan bibik kat rumah my mom. Tolong kemas apa yang patut. Then later in the afternoon we all pergi kenduri kahwin. Hubby's friend yang kahwin. Oh yes, masa open house, hubby sampai around 1 je sebab dari pagi sampai kul 12 dia gi nikah and reception his friend tuh. That's why dia takde sampai la pukul dekat pukul 2. Kenduri side lelaki buat kat Putrajaya. Tak crowded, tempat pon ok tak panas. The kids biasa la mana nak makan sangat. Tapi bab ice-cream tu, memang dia orang nak la. Aariq first time dapat ice-cream pegang sendiri. Memang comot habis la makan. Mika only eats vanilla ice-cream, macam mak dia gaks.






This one below taken later in the evening. Nak pergi dinner but just us three. Yang kecik tu kesian gaks kena tinggal tapi have to. Kalau tak I tak makan la. Habis dah cuti raya for Mika. Esok nya sekolah dah.

No comments: