Friday, August 30, 2013

separate cars

This morning patut pergi work dengan hubby. Dah nak pergi sama dah pon then suddenly dia cakap ada meeting at 4 today. Macam kena balik lambat. OK takpe. I memang plan nak tahpau breakfast makan kat office. So dia hantar Mika then masa nak pergi tahpau tu, makcik tak berniaga pulak hari ni. Call hubby ajak breakfast dulu then baru gi office. Jarang my hubby ni pergi office awal. Usually around 9 unless carpool la. Now his office macam a bit strict dah nak WFH. If tak dulu every week, 2 hari je kot gi office? Heaven sungguh.

Boleh pulak my colleague terperasan kereta kitaorang..serious I tak perasan pon kereta my colleague tuh. Masa drive dreaming la tu..biasa la, layan perasaan :)

No comments: