Saturday, August 10, 2013

raya day-3 part i

Early start for day-3. Biasa la my kids ni mana reti nak tidur lepas pukul 7. Dengan semua tak mandi except hubby, we all keluar cari breakfast. Nampak ada satu stall at town then tengok crowd macam ok, we all decide nak tahpau je makan kat hotel. Tapi kakak stall ni dia takde queue system kot sebab orang yang datang lambat pon di serve dulu. Lama gaks tunggu nak dapat nasi lemak. Pastu bila dah dapat, nasi dia ada sambal je. Telur, kacang, timun semua takde. Errmm..maybe tak cukup kaki tangan kot nak serve. Suap the kids makan, nasib makan then bersiap² sebab nak check-out then later to my aunt’s house for brunch.

1st pic - aariq trying to do peace sign 


Group photo before my family and I gerak ke kampung Abah. Johor here we come!

1st pic - now you see Mika
2nd pic - belum sempat snap dia dah lari sebab panas

No comments: