Friday, August 9, 2013

raya day-2 part ii

Hotel kat Bahau yang ok ada la 2 choice je kot. We all dah pernah stay sini sekali year 2010 time tu Mika age² Aariq sekarang. Hotel ok la, basic needs ada. The interior part of the room pon baru reno so ada la modern touch sikit. Katil pon boleh fit us 4 just that lantai dia cepat kotor sebab tile biasa je dan takde carpet. TV tak clear but bearable la for one night stay. Aariq tidur lama gaks that evening. 2 jam ada kot. Mika and I je tak tidur. Boring la raya tapi duduk bilik je kan. So bila Aariq bangun, we all cepat² ke rumah Tok Mak to meet the rest. Janji nak photo shoot dan salam² pukul 6. The kids pon tak sabar nak kutip duit raya.

macam tourist. complete with neck pillow, backpack and water bottle 
town boy vs kampung boy 
makan roti canai tahpau dari PH

No comments: