Tuesday, August 13, 2013

movie date

Since sana sini dok cakap The Conjuring ni best, mesti la nak tengok kan. Takut tak takut belakang cerita. If kat rumah pon I boleh tengok horror movie janji bukan tengah malam, hubby ada kat sebelah or volume super slow or senang mute terus. Tapi this time tengok kat wayang, mana boleh suka hati nak mute kan. The best I can do is cover my eyes. 

Lepas drop kan Mika kat rumah my mom (Aariq with bibik duduk rumah saja sebab my mom ada errand gaks, dia bawak Mika along), we all pergi tengok the earliest show at Pyramid. Cinema tak penuh tapi tak la kosong sangat. Kira ada la orang lain tengok. The movie best la. Memang ada part terkejut² tu and I guess sebab dia based on a true story, tuh lagi menarik minat nak tengok. 

We then went for lunch at TGIF. Service sangat super slow. Bukan peak hour pon. Grrr..time tu we all decide, jom paint bilik Mika! Memang plan nak cat, tapi tak start². Pergi hardware store that evening, beli cat dan apa yang perlu. That night itself we all dah start cat. Manage to complete one side je that night sebab penat.



*pics from google*
suka setting dia sebab zaman dulu²

No comments: