Friday, August 30, 2013

merdeka eve

Hubby sangat² busy for these 2 weeks sebab dia on call. Malam² je mesti kena answer phone then kerja sampai la I dah tidur. Masa malam Merdeka tu memang tak buat apa pon. No movie, no TV. Bila the kids tidur, I pon tidur. Dah la yang water interruption tu my house area affected. No notice nothing. Lepas Maghrib bibik cakap dah takde air kat sink dalam rumah. Tapi sink kat wet kitchen, pipe kat depan ada lagi. Air tangki la tu kot. Tak sempat pon nak kumpul air, so biar la. Worse come to worse, tumpang la rumah orang lain mandi or check-in hotel terus :)

Dear Malaysia, Selamat Menyambut Hari KeMERDEKAan ke-56!!

No comments: