Thursday, August 15, 2013

elmo pjs

Tok Mi belikan the kids baju tidur ni. Dia macam Elmo tapi warna orange. Elmo la color je lain. Huhuh..mutant Elmo. Baju ni selesa tapi lengan pendek. Usually if they all pakai ni, malam I tukar kan sebab my room is super cold bila malam. Since bilik Mika tak siap lagi, dia tumpang tidur our room. Aariq siap pakai socks sebab dia tak suka selimut. Mika both socks selimut tak nak. Bila sedar malam², sure I akan tarik selimut dia. Ok, entry tanpa tujuan tapi sebab ada pics ni, letak je la.



aariq kena buli oleh mika
tengok jari mika tu..gigit pon sedap

No comments: