Wednesday, August 14, 2013

cuti habis dah

Last day cuti tapi kena cat bilik Mika but it’s ok sebab esok nya dah Khamis. Dua hari je kerja before weekend. Hubby best la, cuti the whole week. I wish I can join but nak save cuti for end of the year. That day dapat siap kan 2 sides of wall je. Memang leceh nak cat ni sebab kena letak masking tape kat border then make sure tak kena ceiling. Dah la first time nak cat² ni. Orang pro tak perlu kot nak bermasking tape. Tengok kat YouTube senang je they all ni cat. Dulu cat gate je, senang. Anyways, we all pilih color blue. Mika pon nak color ni. Amik 2 shades. Dark and lighter one. Masa nak cat ni, kena hantar bibik dan Aariq kat rumah umi. Kacau je nanti. Mika ok la, dia memang kacau tapi kejap² je. Petang bukak pool bagi rendam both. 



love this photo. expression mika macam puas je dapat buat adik dia macam tu

No comments: