Sunday, August 25, 2013

aqiqah si EH

Lepas incident jatuh dan lepas hubby balik from bola, we all ke rumah PIL Ellie nak attend kenduri aqiqah anak dia. Kutip bibik dulu sebab kang sapa nak tengok Aariq bila I nak makan. Aariq tu mana boleh nak orang lain. Cannot cannot, makan kena tenang. Food kena enjoy so bawak la bibik. Plus bibik belum sempat tengok EH (Ellie's son) lagi. Rumah dekat Wangsa Maju. Sampai² orang dah tak ramai, best. Food was delicious dan yang penting, kambing sangat sedap! I bukan la peminat kambing tapi yang ni dari tak minat terus suka la. Sedap sangat. We all stay sampai la aunty I datang sebab dia akan bawak Tok Mak balik. Then my dad, siblings semua terpaksa gerak dulu nak attend other open house, my mom ikut we all balik. On the way back hujan, Aariq dah book front seat sbb car seat dia dah letak kat boot. Petang tu we all keluar lagi but this time just me and husband. Sekali sekala gi makan 2 orang best gaks. Baru boleh betul² enjoy.



tak cukup ni..parents kepada budak kecik ni takde dlm pic 
my husband and the kids pon takde, sibuk main
oh aariq sangat behave. dia ok je as long as takde orang pegang² or angkat² dia. he not like..huhuh
ketiduran..first time ni pangku dia tidur kat depan. selalu car seat je

No comments: