Saturday, July 6, 2013

sotong goreng tepung + lala cili padi

Weekend before Ramadhan, sangat puas hati sebab dapat pergi Uptown. Tujuan dia nak makan sotong gerung tepung dan lala. Memang dari dulu² lagi fav kalau datang sini. Can't recall we all buat apa that morning tapi petang tu I ingat la, budak² berendam dalam kolam, me and hubby cat gate rumah. Then I masak spaghetti ala aglio oglio for Aariq sebab dia tak follow. Nak makan dengan aman, tak boleh la bawak budak kecik. Yang besar tuh pon ada mood dia jugak. So handle satu² cukup la.

somebody needs a hair cut 
request nak potong kat saloon, mamak tak mahu 
sotong goreng tepung..order besar punya. puas makan 
chicken chop share-share
actually ada order meehoon goreng but takde pulak pic
lala cili padi..habis makan sorang². hantu lala betul 
kat mana tumpah nya kuah kalau tak kat nasi..chewah 
first time mika kat uptown

No comments: