Saturday, July 27, 2013

saturday's evening

That evening pulak, the boys nak berendam. Actually more like the daddy yang bagi suggestion. While the daddy entertains them, I masak. Iftar di rumah saja. Masak kari daging, sambal sotong, spaghetti aglio oglio version campak² for Aariq. Umi bagi lauk sayur then hubby top up with ayam golek. Saja je pass sikit lauk to Umi, tak sure la sedap tak sedap..huhuh..takper la janji ikhlas. Chewah..for me kari tu ok la, sambal sotong tu macam terlebih asam jawa but masih boleh dimakan dan takde orang sakit perut yer.

time ni mika dah tak nak berendam dah. nak tengok tv
so aariq got the pool to himself. bila nak tarik keluar, tak nak
mesti la ada adegan nangis lepas tu

No comments: