Saturday, July 13, 2013

misi mencari baju raya #1

Last Saturday pergi baju raya hunting. Tak reti² nak hantar kain tailor, ada banyak pasang kot. Sheesh. So pakai baju ready made je la. Cari my baju dulu sebab nak set color. Walaupon takde tema lagi menarik tapi bila dah pakai sama color cam cantik je kan. Bila lagi nak pakai sama² color. Brought the kids also. Takkan nak tinggalkan Aariq, kesian pulak. Found one at this boutique. Size besar sikit tapi color dah cantik but orang tu cakap can alter. Plus hubby mmg suruh ambil that color. Another one pon I suka just that color dia hubby tak berapa suka. Actually I ada plan nak ambil lagi satu. Yang ni mmg taste I la. Dah try cam best semua. Just that ingat nak usha tempat lain dulu. Might go there again this weekend. Susah la kalau dah suka macam kena ambil gaks :D Done with that, baru la cari baju Melayu the boys. That too to be done next weekend je. Almost lunch time, the kids pon dah lapar. Mika request TCSR, so ke sana la kami. Bila ada kids, memang selamba je la masuk. Orang pon faham. Mission to find baju raya #1 accomplished.

dah kenyang makan pringles pulak 
ni siap termenung pulak. nampak sangat mengantuk

No comments: