Monday, July 8, 2013

mana pergi semua photos?

I almost got a heart attack bila tengok most of the photos taken from 2008 - 2011 takde in the hard disk. I used to have back up at the office pc tapi macam ambil space sangat so I transfer most of it to my ext hard disk. Hari tu cek macam why la ni takde? Dah terdelete ke..ayaiyaiyai..abis la pic Mika dari kecik semua takde. Tapi nasib baik la sangat hubby ada backup in his PC. ALHAMDULILLAH! Actually last time dah copy from his PC, letak dalam another ext hard disk dan I siap dah sort ikut date and year but now kena buat balik la nampaknya. Folders kena merge dan check satu² sebab photos were captured using different camera. Phone lagi. Tak nak la ter overwrite lagi. That will keep me busy for these few days..apart from my office work of course!

No comments: