Tuesday, July 2, 2013

krabi boys

Sebab setengah hari Aariq kena tinggal, mesti la nak bawak dia outing petang tu. Malas nak sesak² kat shopping mall tapi tak nak pergi playground dah, so end up to Summit which is a mall too. Takpe la, tak crowded sangat situ plus jalan² je pon. Sebenarnya, I feel like having Tenpayaki for dinner. Mission accomplished. Dapat pulak makan dengan tenang sebab the boys hubby yang handle. They all busy makan McD. Here are some of the pics. That night hubby keluar nak layan FA cup with his friends. Pergi la pergi. I don't mind sebab dah puas jalan :)

patut centre sikit sebab background dah hitam..apa la mommy ni
bila aariq nak jalan, of course mika nak naik stroller
terlebih muatan sikit, takpe 3rd one beli baru..chewah
if pergi sini, wajib la naik rides ni semua
mika dah hafal kat mana rides ni..so dia akan paksa bawak ke sini
haippp...berchatime nampak
masih mahu minum, rasa chocolate mesti la sedap kan? 
mika tak layan air pelik² ni

No comments: