Tuesday, July 30, 2013

iftar day 21

Semalam iftar dekat rumah Umi. Also because hubby iftar with his friends. No problem, I can always go to my mom's :) Tapi tuh la..budak² ni semacam betul bila sampai rumah Tok Mi dia. Sorang² tak dengar cakap. Mika yang kat rumah behave je bila sampai rumah Tok Mi terus tak dengar cakap. Aariq pon, asyik nak duduk kat meja je. I is pening. I'm sure I'm gonna miss this kekecohan bila they all besar nanti. So for now, sabar je la. Before Iftar, bawak the kids to the nearest park but tak lama pon sebab banyak nya nyamuk..alahai..sibuk la. 

bila lagi nak tengok aariq senyum kan? naik slide ni fav dia la
yang tinggi covered tu dia berani naik. brave boy! 
mikhail haris dah besar tapi suka nangis..camna tuh? manja ni

For Iftar, Umi masak simple je. Sup sayur, udang masak lemak, ayam goreng then ada dua lauk beli kot tapi walaupon simple memang berselera la makan. Siap ada dessert pengat pisang lagi. Alhamdulillah.

No comments: