Sunday, July 7, 2013

draw something

Actually lama dah beli drawing board ni. Refer here. Tengok old entry, bilik dulu dan sekarang sama je. Must do something ni. Tukar curtain, cat bilik and add-in katil Aariq. Was thinking of double decker..tapi jenis secure punya. Yang belah bawah tu 2 orang boleh baring and colour white. Now kat mana nampak hari tu? :D Mika now dah belajar spelling tapi dia ni punya la liat bila nak buat revision. So teringat ada beli drawing board yang elok je duduk diam bawah katil. Keluar kan bagi marker pen sorang satu, haa..practice la kamu. Aariq of course tau conteng² je kan but ok la, something new for him. We need to do something to the room ni. Ok, next project.





No comments: