Friday, July 12, 2013

another random entry

Bulan puasa boleh balik half an hour early and the hours are still flexible. You can come in as early as 6am and as late as 9.30am. Tapi for me, biasa je sebab Mika sometimes nak I hantar, sometimes nak daddy dia hantar. Selalu keluar rumah 7.50 - 8am sebab latest to drop the kids is at 8.15am. Then pagi² selalu I sibuk nak masak. Bangun pon 15 mins to 7am. Time kat PJ dulu memang rushing la. Alhamdulillah now back to normal. Most of the time, Iftar kat rumah Umi so tak perlu nak rush masak gaks. My husband bila buka puasa simple je lauk dia. Janji ada ikan keli cukup la. Sahuir, dia bukan jenis makan nasi lauk² ni. Nasi goreng ok or murtabak or nugget. Me too, roti je cukup.

aariq mesti kena bawak pusing dulu 
budak ni susah nye nak suruh mandi pagi²
bangun tidur ok..mandi tu..ishh

No comments: