Saturday, June 1, 2013

PD - getaway day 2

Stay satu malam je, so day 2 balik la. Nama je holiday tapi my kids ni 7am semua dah bangun. Breakfast at 8am and breakfast spread ok la not bad tapi susah la nak makan with kids around. Tak enjoy sangat. I just makan apa yang the kids tak habis makan. Done with that, terus ke pool. This time I tak mandi dah, susah la nanti nak basuh rambut lagi. Nasib we all turun awal sebab by 9 something, orang dah ramai. Aariq pulak terus tidur lepas pool sampai almost check-out  baru nak bangun. Hubby bawak Mika to the playroom, just to kill the time.

rise and shine 

mika request suruh amik pic dia. these are his exact words
"mommy, ambil gambar mika" (sambil posing)
aariq usha je mika 
brave mika..lepas ni beli float kat tangan tu je
oh yang voice in the background tu bukan i..dia panggil anak dia name haris gaks
tapi anak dia berani betul. pakai float kat tangan terus gi pool orang besar
lapar la tu
mika tutup mata sebab dia nak sleep..boleh je
bye PD..see you in 2 yrs time maybe?

No comments: