Saturday, June 22, 2013

movie date

We were supposed to watch Man of Steel last Saturday tapi Mika tukar plan pulak, nak tengok Monster University. Mula² macam malas je nak follow but I tak nak duduk rumah. So follow jugak la. Tengok 11am punya show and surprisingly I suka je the movie. Walaupon cartoon, ada je part touching² pastu cam ada la scene sedih² buat orang nak nangis. Terpaksa cover. 

next time baby..huhu 

Done with movie, had lunch dulu then only balik rumah. Petang sikit, we went to SDMC again to visit my cousin and this time bawak Aariq and bibik along. Aariq phobia kot hospital, masuk bilik tengok orang ramai terus nangis tak nak masuk. Then ingat nak dinner kat luar terus tapi dah dekat sangat nak Maghrib, so Maghrib dulu then only hubby, Mika and I keluar balik for dinner. I love my Saturday.

No comments: