Friday, June 28, 2013

morning routine

This boy bila nak pergi kerja sure mintak duduk dalam kereta. Walaupon tak bawak dia round, just from porch to outside, dia dah happy dah. Well, at least for now la kan? Jangan nangis² mommy nak pergi kerja sudah. If dulu hantar Mika to nursery, ada time dia akan nangis je bila nak hantar. Memang ngan I sekali la rasa nak nangis. Rasa guilty je letak dia kat sana tapi now Alhamdulillah ada helper ni. Not to say tak guilty tinggalkan tapi sebab rumah sendiri and dapat full attention (I hope!) so tak la rasa bersalah sangat :)

No comments: