Sunday, June 2, 2013

lazy sunday

Aariq memang suka golek² dekat Mika. Mika je nak tak nak layan. Bila mood dia baik, dia layan la but if dia leka dengan ipad or tengok tv ke, dia buat tak tahu je. Contoh seperti di bawah.



video

Sunday morning, went to Tesco to buy some stuffs (again). Then hubby ajak check-out this iCity Soho ke apa kat iCity. By this time, Aariq dah cranky sebab tak tidur pagi kan..penat la tu. Balik je, terus dia KO.

Nak bawak gi rumah my mom pon dia tak bangun² so tinggalkan with bibik and we had lunch at mom's. Mak Su masak kari ayam. Ada sayur taugeh, kacang botol, sambal tempoyak, kerang, ulam kacang botol & petai. Oh my..sedap. Gambar tak snap pon sebab over la nak snap depan nenek i. Balik tu singgah saloon sebab nak potong rambut Mika. Normally potong mamak je tapi kalau mamak style dia sama je kan, so try potong kat saloon. Sama jugak but ok la, ada style sikit.

Petang just bawak the kids to the park and that's it for Sunday. Esok kerja dah.

No comments: