Sunday, June 23, 2013

haze haze go away

Haze was really bad on Sunday. As we made our way to BM that morning, the visibility sangat la minimal. Oh yes, we had breakfast there and left for Alamanda at almost 11am. Did not get to meet my sisters-in-law. Biasala weekend, semua orang ada plan masing². Weekend je la nak spend time with the kids, family and all kan?

Dah la lupa bawak stroller, orang pulak ramai kat sana nasib dapat pinjam stroller from Alamanda. The first 2 hours free, after that kena bayar RM10 per hour if tak silap. Nak pinjam just need to fill in the form and leave your driving license there. Kat sana tak lama pon sebab sesak sangat. Dengan haze lagi..we left Alamanda by 1.

nampak cam sejuk je padahal.. 
mika paksa i amik gambar with these his fav heroes 
dengan haze and different expressions from the boys
aariq marah sebab tak dapat turun..dia kan pantang tengok air 
dapat mak suka ambil gambar, nasib la ye anak²
banyak betul ride macam ni kat sini
nasib hubby ada banyak coins dalam kereta so boleh la naik few rides

No comments: