Saturday, June 15, 2013

dinner, round KL

As mentioned many many times before, my family memang selalu pergi dinner together. Memang dari kecik lagi, mesti nak makan at somewhere nice during weekend. No exception to today dan kebetulan this weekend kan Father's day. This time pergi dekat this one Arab restaurant, Wadi Al-Nile Restaurant just opposite Abah's office.

penat sangat la tu sampai tertidur
big portion..this one is lamb 
 and this one is chicken
ni je sempat snap kat sana sebelum Aariq tantrum tak nak duduk dalam baby chair

Lepas dinner, we all pergi office Abah across the street je. Senang jugak makan kat sini. Macam² food ada. Last time pergi office Abah time Ramadhan steamboat buffet. Mika was 21 months old kot. I think that was the last time la ke ada lagi after that. I can't recall. Huhuh..but steam boat buffet tu ada entry. Click here.

My sister bought presents for Abah, sempena Father's Day. Every year pon ada, I je selalu tak ingat nak beli tapi I contribute la jugak. Before Maghrib, ada la presents opening session.



mika yang excited 


the kids still small nak beli presents..so nah, my presents to you :) 
we love you Abah! 
 daddy's son..malu² pulak nak kiss daddy
posing dengan his masterpiece. muka macam kena denda pon iyer jugak

The kids sempat la tukar baju sebab dah malam. Mika excited dapat pergi office Tok Bah sampai cakap nak tidur situ. Lepas tu we went separate ways sebab hubby nak gi Pertama to buy something. Tak turun pon, dia je yang turun sebab the kids dah tidur dah pon. Yeay, dapat jalan kat KL malam². Duduk PH kan sunyi je malam² so bila nampak orang ramai cam wah..happeningnya.

No comments: