Sunday, June 23, 2013

berendam time

Later that evening, terlepas cakap kat Mika nak bagi they all berendam dalam pool so terpaksa la bagi walaupon weather agak teruk. Normally berendam kat rumah Umi tapi this time around, dekat rumah je. Excited la kan dapat berendam sampai nangis. Yang kecik tu tak nak keluar from there. Tak lama pon, about 30 mins macam tu je.


mika suruh senyum..terus jadi senyum yang fake 
aariq tu bukan nangis tapi air terpercik kat muka

No comments: