Saturday, May 25, 2013

pack schedule betul

Saturday pulak memang a busy day sebab keluar dari pagi sampai la petang meeting some people and surveying things. Memang tak plan nak bawak Aariq pon except to the wedding in the afternoon and outing in the evening.

saya kena tinggal hari ni

Balik je from appointment that morning, terus siap sebab nak pergi wedding. I love it bila tempat nak pergi dekat je, USJ 18 to be precise. Balik je from wedding, drop kan Aariq, then off we went to CBJ sebab nak check-out something. Something tu nanti la reveal bila dah confirm. It’s for investment actually. Hubby la invest.




garangnya aariq!

Sampai rumah dah almost 6pm, kutip Aariq and pergi checkout kites dekat PH. Apparently ada orang jual kites dan ramai la beli nak main. We bought one too tapi susah la nak main sebab no one to look after Aariq then Mika tak pandai nak pegang kite tu. Must bring bibik next time.



Done with that we went for dinner and headed to USJ 19 Digital Mall to buy something. Aariq happy la dapat keluar rumah. Oh well, I pon happy. Satu hari tak duduk rumah, best!

No comments: