Sunday, May 26, 2013

kite flying activity

Sunday was more like a lepak day. Sebab dah penat tak duduk diam the last 2 days. Eh tak la lepak pon sebab pergi IOI mall that morning but seriously no objective pon, saja nak bawak the kids keluar. Petang sikit main kite lagi dekat PH and this time bawak bibik. One good thing about this, it attracts people. Kite mahal pon ada orang beli (terpaksa sebenarnya). If padang jaga sikit sure best but don’t know la maybe ada future development there sebab tu padang biar macam tu je. Orang besar pon tengok happy main. Bibik pon bersungguh² siap dia nak pegang. Huhuh..my sister joined us for few minutes. That’s all for the weekend. Esok kerja. The end. Entry takde isi but ada gambar, itu yang penting :)

don't fancy merry-go-round sebab pening la pusing²
hubby had no choice la sebab kena teman the kids
that's our kite
mika and aariq contrast betul 

No comments: