Monday, May 13, 2013

back to monday


Hello Monday! If ikut plan, ada lagi 3 more weeks lebih kat sini. Cepat la balik CBJ. This morning traffic was a bit heavy especially at PJ area ni. I sempat masak gulai labu masak lemak this morning. Then mintak tolong my mom masakkan ikan masak kicap for the kids sebab serious tak sempat. Plus lauk tu I tak master lagi. Asyik lupa je nak belajar. Another must dish to learn. Simple je masak kicap tapi bila buat memang tak rasa macam my mom buat la. Tak tahu apa yang kurang. Anyways, nothing much to update. I just posted like 3 entries for my weekend dan sebenarnya macam banyak je kerja nak buat. Usually time² busy macam ni la mood nak update pon datang.

School holidays is coming. Hubby and I enroll kan Mika to the Fun Camp organised by his school. Mon - Thursday (27/5-30/5), 9-4pm. Camp sebenarnya kat school je but ada la activities and outing nanti. Last year dia macam kecik lagi nak hantar and this year dia sendiri request nak pergi. Better la dari dia duduk rumah je doing nothing. Kesian pulak. Then on the 31st we are going for a short getaway. Just to spend time with the kids.

No comments: