Thursday, May 23, 2013

apakah?


Feel like a Friday today sebab esok public holiday which is super cool. Baru plan nak cat gate rumah that morning tapi hubby ada kerja pulak. School holiday also starts tomorrow. Mika ada party at his school today, dia nak pakai baju Superman yang ada cape tu. For food, I contribute donuts je. School dismiss early too today. 11am dah balik.

Oh semalam masa nak tidurkan the boys, elok la main² with them, nyanyi lagu “You Are My Sunshine” then tengah elok gelak² tiba² Aariq nangis sambil pandang atas kat kipas tuhhh..Ya Allah, terkejut I but I tak la panic. I hug dia kuat² sambil baca Al-Fatihah, 3 Kul & ayat Kursi then hembus² sikit kat the boys. Pasang Yaasin kat iPad sebab period tak leh nak baca. Tapi kejap je la Aariq macam tu, then dia ok balik. Tapi dia macam cari² gaks la masa nangis tu. Apakah?? Whatever it is, go away and don’t you dare to disturb my children. That time hubby keluar. Bibik ada la but dia kat bawah takkan nak ajak duduk dalam bilik sekali.  Malam tu terjaga pukul 2. Tak suka betul terjaga tengah malam. Satu sebab the boys nak milk (yang besar tu pon masih nak milk if dia terbangun). I suruh hubby je buat then time tu la cicak nak berbunyi. Terkebil² japs atas katil tapi bodyguard ada so rasa secure je. Hope that was the first and last la. Tak suka betul.

No comments: